De Haarverzekering. De verzekering dat u altijd het juiste kapsel heeft, de kleur altijd perfect is, de conditie van uw haar altijd optimaal is, u altijd overal gezien mag worden en nog heel veel meer! Uw haar het hele jaar door perfect verzorgd voor een vast laag bedrag! Zo vaak als ú wilt en als nodig is, uw haar wassen + kleuren + knippen + föhnen.

Er is maar één garantie dat u bij de juiste kapper zit. De kapper die u verzekert van een kapsel dat altijd gezien mag worden voor een vast laag bedrag per maand. Altijd zult u zich afvragen? Ja altijd! Elke dag, elke week, elke maand en heel het jaar. Niet meer telkens betalen voor elke behandeling en elk bezoek. Voor een bedrag, dat fors beneden het bedrag ligt dat u normaal betaalt aan uw kapper op jaarbasis (!), kunt u zo vaak als nodig is naar de kapper.

Dus, voor een vast laag maandbedrag kunt u zo vaak als nodig is naar de kapper. Ook om eens een keer "bij" te knippen, of te föhnen, of als u eens iets anders wil, of als u zich onzeker voelt, of als u naar een feestje gaat, of... gewoon ….. altijd verzekerd van een topkapsel.

Echter, het allerbelangrijkste is de verzekering dat u geholpen wordt door topkappers met ruime ervaring. Kunstenaars die voor topkapsels zorgen en de verzekering geven dat u altijd gezien mag worden. De kappers die aangesloten zijn bij De Haarverzekering volgen regelmatig vaktechnische opleidingen voor de nieuwste technieken en de laatste mode-trends zodat u verzekerd bent van een topkapsel!

> Lees verder

HAARVERZEKERINGSPAKKETTEN
Knippen voor heren
Knippen voor dames
Knippen / kleuren voor heren
Knippen / kleuren voor dames
Wekelijks föhnen voor dames


Vindt een kapsalon bij u in de buurt!